BasicSecurity - notiuni securitate de baza!: Forums

BasicSecurity - notiuni securitate de baza! :: View topic - Task Manager dezactivat de virusi...
  •  Forum   •  Faqs   •  Search   •  Member list   •  User groups   •  Profile   •  Private msg

Task Manager dezactivat de virusi...

Post new topic   Reply to topic    BasicSecurity - notiuni securitate de baza! Forum Index -> Windows
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Valy
Newbie
Newbie

PostPosted: Sat May 16, 2009 7:30 pm    Post subject: Task Manager dezactivat de virusi... Reply with quote

In ultima vreme am avut niste probleme cu pc-ul din cauza unor virusi prea puternici ! Hotarasc sa il formatez ...zis si facut ! Windows XP SP2-urile primite sau descarcate de-a moaca dupa trackere sau dc++ par a avea cativa virusi in interiorul sau (mi-am formatat pc-ul de 3 ori la rand ,si de fiecare data cu un alt windows ,cred ca erau luate dupa aceeasi sursa doar ca licentele erau diferite).

Prima problema la acesta :
Task Manager dupa cateva minute de la instalare se dezactiveaza automat
Cred ca v-ati dat seama ca este vorba de virusi...bineinteles ganditi-va ca orice e gratis are si partile sale negative

Cum il pot aranja ?
Run -> gpedit.msc -> la Group Policy ->
-> selecteaza User Configuration
-> selecteaza Administrative Templates
-> selecteaza System
-> selecteaza optiuni CTRL+ALT+DEL
-> selecteaza Remove Task Manager
-> dublu click pe Remove Task Manager

Sau mult mai usor descarcati un program ce il va fixa automat > http://www.taskmanagerfix.com/dl/download.php?id=1

A doua problema ...erori la rularea fisierelor de tip NSIS
Am nevoie cat mai curand de un windows bun deoarece am nevoie neaparata pentru rularea unui program de tip NSIS

Cum arata eroarea ?

Cum pot scapa si de data asta ?
Eeeee aici e buba ca mie nu imi merge...
Am incercat sa il rulez chiar fara permisiunea acestuia

O scurta comanda astfel (fiind nerecomandat )se face astfel:
Start -> Run -> scrie cmd -> cu aj. mouse-ului click pe program si introduceti-l in fereastra aparuta -> apoi puneti /NCRC si astfel se poate rula (nu in toate cazurile)

Sper sa va fie de folos Rolling Eyes chiar daca mie ultima faza nu mi-a cam mers
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic    BasicSecurity - notiuni securitate de baza! Forum Index -> Windows All times are GMT + 10 Hours
Page 1 of 1

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum